آشپزی مدرن

آشپزی

کیش اسفناج
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:۱٥ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱
 



  مواد لازم : برای ۴ نفر
 ۱/4 پیمانه پنیر فتا رنده شده
 ۱/2 پیمانه  اسفناج خرد شده
    ۱عدد گوجه فرنگی خرد شده
    1 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
    ۵ عدد تخم مرغ
    ۲ پیمانه سیب زمینی رنده شده
    ۴ قاشق غذاخوری شیر
    ۱ قاشق غذاخوری شوید خرد شده
       نمک - به میزان لازم
       فلفل - به میزان لازم
       روغن زیتون - به میزان لازم
 فررا با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
طرز تهیه:
 سیب زمینی ها را رنده کرده، آب آنها را کاملا گرفته و نمک و فلفل نیز اضافه کنید.ته قالب گردی را با روغن زیتون یا اسپری روغن چرب کنید. سیب زمینی های رنده شده را کف ظرف پهن کرده و با فشار دست، سطح آن را کاملا صاف کنید. دوباره روی سیب زمینی ها را کمی چرب کرده و آن را به مدت ۱۵ دقیقه درون فرقرار دهید. سپس ازفر خارج کرده و روی سیب زمینی ها را با اسفناج ، گوجه فرنگی ،پیازو پنیر فتا بپوشانید. در ظرفی جداگانه، تخم مرغ ها را همراه با شیر، شوید خرد شده ( تازه یا خشک)، نمک و فلفل خوب به هم بزنید. سپس مخلوط تخم مرغ را روی بقیه مخلوط ریخته و کیش را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درفر قرارداده تا کاملا سطح کیش پخته شود.
منبع:http://cookoda.com/%DA%A9%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%A7%D8%AC-spinach-quiche/