COOKING

آشپزی

پاناکوتا
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:۳۸ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱
 


مواد لازم :
۱-۱/۲ پیمانه خامه
   ۱/3 پیمانه شیر
   ۱/2 پیمانه شکر
      1 قاشق چایخوری اسانس وانیل
      7 گرم پودر ژلاتین
دستور تهیه :
پودر ژلاتین را با شیر مخلوط کرده و کنار بگذارید. خامه پرچرب و شکر را داخل تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار داده و به هم بزنید.تا جوش بیاید،مراقب باشید خامه سَر نرود. سپس مخلوط شیرو ژلاتین را به خامه اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه هم بزنید. تا ژلاتین کاملا حل شود. سپس مواد را از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه کنید. پاناکوتا را به ظروف سرو مورد نظر یا قالب ژله منتقل کرده و صبر کنید تا کمی خنک شوند. سپس روی ظرف ها را با سلفون پوشانده و به مدت 4 ساعت درون یخچال بگذارید. تا کاملا فرم بگیرد. با مارمالاد یا میوه های دلخواه تزئین و سروکنید.پاناکوتا یک دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین درست میشود. همراه با انواع توت های وحشی،سس شکلات و یا سس میوه سرو شده و بسیار خوش طعم می باشد.
منبع :http://cookoda.com/%D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%A7%DA%A9%D9%88%D8%AA%D8%A7-panna-cotta/