آشپزی مدرن

آشپزی

کوفته ترکی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٢٥ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱٧ دی ۱۳٩۱
 

مواد لازم :
500 گرم گوشت چرخ کرده
100 گرم پنیر پیتزا نوع آن بدلخواه
    2 عدد پیاز رنده شده
    1 عدد زرده تخم مرغ
    2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری بدلخواه
       نمک وادویه به میزان لازم
       طرز تهیه :

گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده کاملا ورز دهید تا کاملا باهم مخلوط شود.سپس پنیر پیتزا ، زرده تخم مرغ ، نمک و ادویه را به گوشت چرخ شده اضافه کنید و مجددا به خوبی ورز دهید، این مخلوط را مدت ۱۲ تا ۱۴ ساعت در یخچال استراحت دهید ، بعد از اینکه از یخچال خارج کردید ،از مایع به اندازه دلخواه بردارید ودر دست به حالت بیضی یا دایره شکل در دست فرم دهید و اگر می خواهید با روغن سرخ کنید روغن کمی را در تابه بریزید واطراف کوفته ها را سرخ کنیدو یا روی توری که مخصوص کباب کردن روی گاز ویا حرارت آتش کباب کنید.