آشپزی مدرن

آشپزی

پودینگ شکلاتی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٥٦ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱
 


مواد لازم : ۵ عدد
   113 گرم کره
   170 گرم  شکلات
    ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
     70 گرم پودر شکر
       3 عدد تخم مرغ
       1 قاشق چایخوری وانیل
       فررا با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد ویا ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید.توی قالب های مخصوص پودینگ را با کره چرب وبا شکر سطح قالب را بپوشانید.
طرز تهیه :
 کره و شکلات را به قطعات کوچک برش داده و در ظرفی بریزید وروی حرارت بخارآبجوش قرار دهید وکمی هم زده تا ترکیب ذوب شود.مخلوط شکلات را کناربگذارید. تا کمی خنک شده و زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و زرده ها را با ⅓ پیمانه از شکر با همزن برقی زده ، بعد از اینکه مخلوط کمی غلیظ و رنگ آن روشن شد، وانیل و مخلوط شکلات و کره را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. سفیده تخم مرغ ها را همراه با نمک، با همزن برقی زده تا پف کرده و به صورت فومی سفید رنگ در بیاید. سپس یک قاشق غذاخوری پودر شکر به سفیده ها اضافه کرده و دوباره با همزن بزنید تا با هم مخلوط شوند. سفیده ها را به بقیه مواد اضافه کرده و به هم بزنید. تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. توی قالب ها را کمی از نیمه بیشتر،از ترکیب پر کرده و به مدت 10 تا 15 دقیقه درفر قرارداده تا پودینگ ها پف کرده و ثابت شوند ، بعد از پخت روی پودینگ ها مانند کیک اسفنجی، ولی داخل آنها به صورت مایع و نرم است. پودینگ ها را گرم، همراه با بستنی وانیلی و یا خامه سرو کنید.می توان کاسه های حاوی پودینگ را قبل از پخت، با سلفون پوشانده و 1 روز در یخچال نگهداری کرد.
منبع :http://cookoda.com/%D9%BE%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C-molten-chocolate-cake