آشپزی مدرن

آشپزی

سالاد ذرت
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٥٧ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢۱ اسفند ۱۳٩۱
 


مواد لازم :

   250 گرم ذرت تازه ویا کنسرو شده
       1عدد بزرگ گوجه فرنگی
       1عدد کوچک پیاز
       ۴ قاشق غذاخوری ریحان
       4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
       4 قاشق غذاخوری سرکه
          نمک - فلفل به میزان لازم
دستور تهیه :
 دانه های ذرت را به مدت 7 تا 10 دقیقه، در آب و نمک در حال جوش، بجوشانید. پس از نرم شدن، ذرت ها را آبکش کرده و اجازه دهید تا خنک شوند. گوجه فرنگی، پیاز و ریحان تازه را پس از خرد کردن به ذرت ها اضافه کنید. روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. بسته به ذائقه خود، میزان ترشی و شوری سالاد را اندازه کرده و پس از خنک شدن، سرو کنید.

منبع:http://cookoda.com/%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF-%D8%B0%D8%B1%D8%AA-corn-salad/