آشپزی مدرن

آشپزی

کیک نارگیلی فنجانی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٠۳ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱
 



مواد لازم :
100 گرم روغن
100 گرم شکر
 ۱/4 قاشق چایخوری نمک
  45 گرم پودر نارگیل
  30 گرم پودر بادام
  75 گرم آرد ساده
   3 عدد تخم مرغ
   1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
      پودر شکر به میزان لازم
      فررا با حرارت 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت روشن کنید.
دستور تهیه :
 شکر، آرد، پودر نارگیل، پودر بادام، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و فقط سفیده ها را همراه با روغن به مخلوط آرد اضافه کنید. مواد را خوب به هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. درون قالب مخصوص کیک فنجانی را چرب کرده وهرکدام را با 2 تا 3 قاشق ازمواد پرکنید.کیک ها را به مدت 30 دقیقه درفر قرار دهید تا کیک ها پخته وآماده شود. بعد از پختن و خنک شدن، روی کیک ها کمی پودر شکر بپاشید.
منبع:http://cookoda.com/%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%81%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86%DB%8C-coconut-cupcakes/