COOKING

آشپزی

کتلت باد مجان
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٥٢ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ٢٢ اسفند ۱۳٩۱
 


مواد لازم :
۱/۲ پیمانه آرد سوخاری
۱/۲ قاشق چایخوری زیره
۱/۲ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
    2 عدد متوسط بادمجان
    1 حبه سیر
    ۱ عدد تخم مرغ
    2 قاشق غذاخوری جعفری
    ۱ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
     روغن به میزان لازم
     نمک - فلفل به میزان لازم
  فر را با حرارت۲۲۰ درجه سانتیگراد ویا ۴۲۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
دستور تهیه :
 بادمجان ها را پوست کنده و از وسط نصف کنید.نمک را روی بادمجانها بپاشید ودوطرف بادمجان را با روغن چرب کنید.روی سینی فررا با فویل آلومینیومی بپوشانید وبادمجانها رو توی سینی بترتیب بچینید و به مدت 30 تا 40 دقیقه درفرقرار داده تا دوطرف آن پخته و طلایی شود. پس از اینکه بادمجان ها نرم شدند، آنها را از فر خارج کرده وگذاشته تا سرد شود. سپس آنها را با گوشتکوب کوبیده ،سیر و جعفری را خرد کرده و همراه با پنیرپارمزان، آرد سوخاری، تخم مرغ، پودرگشنیز، زیره،نمک و فلفل به بادمجان اضافه کنید.مواد را خوب باهم مخلوط کرده وبا دستی که مرطوب کردیم به صورت کتلت های کوچک در دست فرم داده و درون روغن داغ سرخ کنید.تا طلایی شوند. کتلت ها را گرم و همراه با نان و سس دلخواه سرو کنید.

http://cookoda.com