آشپزی مدرن

آشپزی

مُحَمَّره
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٥:٢۱ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٢۳ اسفند ۱۳٩۱
 



مواد لازم :
2 تا ۳ حبه سیر
3 تا 4 قاشق غذا خوری سس فلفل
   ۱/۲ پیمانه پودرنان
   ۳/۴ پیمانه روغن زیتون
      1 عدد متوسط پیاز رنده شده
      1 پیمانه گردوی چرخ شده
      ۱ قاشق چایخوری پودر زیره سیاه
      1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
  طرز تهیه :
گردوی چرخ شده را با پودر نان، سیررنده شده ، سس فلفل ، رب گوجه فرنگی ،پیاز ،زیره و نمک کاملاً مخلوط کرده سپس روغن زیتون را اضافه کنید تا خمیری یکدست حاصل شود . محمره را در ظرفی کشیده و روی آن را با گردو تزیین کنید .
نکته :
محمره به عنوان پیش غذا درکنارغذاهایی مانند ،کبه ، کباب و کلاً غذاهای گوشتی مصرف می شود.مزه تندی دارد و شما می توانید میزان تندی آن را با توجه به ذائقه خود کم و یا زیاد کنید.
منبع :http://www.iranchef.com/learning/nations/post-390