COOKING

آشپزی

شربت سکنجبین
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٥:٢٤ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٢۳ اسفند ۱۳٩۱
 



مواد لازم:
۲/5 کیلوشکر
۰/5 لیترسرکه سفید
      نعناع تازه چند شاخه
طرز تهیه :
۷ لیوان آب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا شکر در آب حل شود و همانطور که روی حرارت است نعناع تمیز شده را با نخ می بندیم و در شکر و آب می گذاریم تا شربت قوام آید، بعد سرکه را داحل شربت می ریزیم چند جوش که زد شربت را از روی حرارت بر دارید. بعد از اینکه شربت سرد شد، آن را صاف کرده ودرشیشه بریزیدودر جای خنک نگهداردارید.
منبع:http://www.iranchef.com/learning/shakes/post-123