آشپزی مدرن

آشپزی

پاچانگای گوشت؛کشور ترکیه
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٥:۳٥ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٢۳ اسفند ۱۳٩۱
 


مواد لازم: برای چهار نفر

300 گرم پنیر پیتزا
 100 گرم اسفناج یا برگ چغندر خردشده
 500 گرم گوشت چرخ‌کرده
  ۱/2 پیمانه آب
     1 عدد پیاز
     ۳ ورق خمیر یوفکا
     2 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
     3 عددهویج رنده شده
     1 قاشق چای‌خوری آویشن
        روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
      فررا با حرارت ۳۶۰ درجه فارنهایت ویا ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه :
 گوشت چرخ کرده را با پیاز خرده شده، روغن و نمک تفت دهید و سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و کمی فلفل بزنید. یک ورق یوفکا را پهن کرده و نصف پیمانه آب را با نصف پیمانه روغن مخلوط کرده و با قلم‌مو روی خمیر بمالید، سپس پنیر پیتزا را روی ورق یوفکا پخش کرده ورق دوم را روی ورق اول گذاشته و دوباره مخلوط آب و روغن روی آن بمالید بعد مخلوط برگ چغندروهویج رنده شده را پخش کنید.
 در مرحله آخر، ورق سوم را قرار داده با قلم‌مو آب و روغن زده و مخلوط گوشت چرخ‌کرده را ریخته و کمی آویشن بپاشید. یوفکا را از پایین به صورت لوله پیچیده و در سینی فر چرب شده به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.
 در حین پخت یک الی دو بار روی آن را با قلم‌مو روغن مالیده تا کاملاً برشته شود.
نکته: گوشت چرخ کرده را با پیاز خرده شده، روغن و نمک تفت دهید و سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و کمی فلفل بزنید.
منبع :http://www.iranchef.com/learning/nations/post-617