آشپزی مدرن

آشپزی

سس آلفردو
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:۳٥ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ٢٤ اسفند ۱۳٩۱
 


موادلازم:
1/4 پیمانه کره
1/5 پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
1/4 پیمانه جعفری ریز خرد شده
1 پیمانه خامه
1 حبه سیر خرد شده
طرز تهیه:
کره را توی تابه روی حرارت خیلی ملایم قرار داده تا ذوب شود.خامه را به کره اضافه کرده وبگذارید.مخلوط برای 5 دقیقهبجوشد.بعد جعفری ،سیر،پنیر را توی ترکیب بریزید و به سرعت و مرتب هم زده و از روی حرارت بردارید.