COOKING

آشپزی

مربای کامکوات
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:۳۸ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ٢٤ اسفند ۱۳٩۱
 


مواد لازم :
۲۴۵ گرم کامکوات 
۳۰۰ گرم شکر
   ۲ قاشق شکر ژله ای
      مقداری زعفران دم کرده 
      مقداری خلال بادام 
      آب یک عدد پرتقال بزرگ اختیاری
طرز تهیه :
کامکوات ها رو خوب بشورید و اونها رو به صورت حلقه ای خورد کنید،سعی کنید که حلقه ها زیاد ضخیم نباشه از اونجایی که کامکوات ها زود می پزند،شکر روهمراه با ۳ لیوان آب گذاشته تا قوام بیاد. وقتی که روی شربت دانه های ریزی ظاهر شد، کامکوات ها روهمراه با مواد نام برده دیگه به جز زعفران اضافه کنید و بذارید ۱۵ دقیقه دیگه روی حرارت باشه و5 دقیقه آخر زعفران دم کرده رواضافه کنید.
البته کامکوات کمی تلخی داره اگر خواستین از شب قبل در آب سرد قرار داده ومرتب اب آن راعوض کنید.تا مزه تلخی کامکوات گرفته بشه و اگر گسی کامکوات را دوست دارید که همانطور که در دستور آمده درست کنید.
http://gole-sofreh.blogspot.de/