آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

آش گوجه فرنگی همدان
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:٤۱ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ٢٤ اسفند ۱۳٩۱
 



مواد لازم:
700 گرم گوجه فرنگی
150 گرم لپه
150 گرم برنج
500 گرم سبزی شامل تره ،جعفری ،نعنا
    1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
    2 عدد پیاز خلال وسرخ شده
نمک وفلفل به همراه کمی زرد چوبه 
نعنا داغ برای تزیین
طرز تهیه:
پیاز داغ را به همراه ادویه ها درکمی روغن تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود.سپس رب را هم اضافه کرده وتفت دهید. لپه ر با برنج به همراه 2 لیتر آب روی پیاز بریزید وروی حرارت ملایم گذاشته تا پخته شود.سبزی خردشده را با گوجه فرنگی توی آش بریزید وگذاشته تا پخته وآش جابیافتد ویا لعابدار شود. نمک وفلفل آش را به اندازه ذائقه خودتون اندازه کنید.سپس درظرفی بریزید وروی آن را با نعنا وپیاز داغ تزیین ودر کنار آبلیمو ویا آبغوره سرو کنید.