آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

براونی با سس شکلات
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:٤۳ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ٢٤ اسفند ۱۳٩۱
 


مواد لازم : این مقدار ترکیب تقریبا برای12 نفر
1-1/2 پیمانه شکر
   3/4 پیمانه آرد
   1/2 پیمانه کره
   1/2 قاشق چایخوری نمک
   240 گرم شکلات کم شیرین
      1 قاشق چایخوری وانیل
      4 عدد تخم مرغ بزرگ
فررا با حرارت 175 درجه سانتیگراد ویا 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
طرز تهیه :
توی قالب را با کمی کره چرب کنید وکف قالب را کاغذپوستی پهن کنید. به طوری که از هر طرف آن به اندازه 2.5 سانتیمتر بالا بیاید. ظرف آماده‌شده را کنار بگذارید.سپس شکلات وکره را توی ظرفی بطریق بن ماری ذوب کنید. سپس از روی بخار آبجوش برداشته وکنار بگذرید.شکر را داخل مخلوط کره و شکلات بریزید و آنها را با هم مخلوط کنیدتا مواد یکدست شوند. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کرده و پس از اضافه‌کردن هر تخم‌مرغ، مواد را کاملاً مخلوط کنید. پس از اینکه تمام تخم‌مرغ‌ها را اضافه کردیم، وانیل را اضافه کرده مخلوط کنیدو سپس آرد و نمک را به آرامی اضافه کنید. مایه را داخل قالبی که از قبل آماده کرده‌ایم ریخته و روی سطح آن را صاف کنید. سپس آن را به مدت 40 الی 45 دقیقه داخل فرقرار داده تا بپزد و اگر خلال دندانی داخل آن فرو کنید فقط مقدار کمی از مواد به آن بچسبد. سپس آن را از فرخارج کرده و گذاشته تا خنک شود. با یک چاقو دور کیک را از ظرف جدا کنیدو با کمک کاغذ کف ظرف، آن را از ظرف فر خارج کرده و به قطعات 5 سانتیمتری برش دهید. می‌توانید این براونی را به همراه سس شکلات و بستنی سرو کنید. در صورت تمایل می‌توانید این نوع براونی را تا 3 روز در یک ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری نمایید.
http://www.parsegard.com/foodnutrition