COOKING

آشپزی

لازانیای مخلوط
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:٤٧ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ٢٤ اسفند ۱۳٩۱
 



مواد لازم:

۲۲۵ گرم سوسیس مرغوب
۱۷۵ گرم گوشت چرخ کرده
۴۲۵ گرم گوجه فرنگی ریز خرد شده
۴۲۵ گرم سس گوجه فرنگی
۲۵۰ گرم پنیر کممبرت
175 گرم پنیر موتزارلا
175گرم پنیر پارمژان رنده شده
۱/۴ قاشق چایخوری نمک
۱/۴ پیمانه آب
۱/۲ پیمانه پیاز ریزخرد شده
۱/۴ قاشق غذاخوری رازیانه
۱/2 قاشق چایخوری ادویه دلخواه
۱/2 قاشق غذاخوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
2 قاشق غذاخوری جعفری تازه ساتوری شده
۲ دانه سیر له شده
۱ قاشق غذا خوری شکر
۱ قاشق غذا خوری ریحان خشک شده
1 عدد تخم مرغ
۶ تا ۱۰ عدد لازانیا
فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد ویا ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید.
طرز تهیه:
توی تابه با کمی روغن پیاز، سیر، گوشت چرخ کردهرا توی تابه بریزید وتفت داده تا سرخ وطلایی شود. و سوسیس ها پخته وسرخ شده و گوجه فرنگی خرد شده، سس گوجه فرنگی و رب گوجه را به همراه آب، داخل ترکیب بریزید ومخلوط کنید.آن را با یک قاشق غذا خوری نمک، فلفل سیاه، ادویۀ دلخواه، شکر، ریحان، زیره و ن را روی مخلوط ریخته وهم بزنید.
لازانیا را طبق دستور پشت بسته پخته و کنار بگذارید.در یک کاسه، پنیرکممبرت، تخم مرغ و باقیماندۀ جعفری و ½ قاشق چایخوری نمک را می‌ریزیم و آنها را کاملاً مخلوط کنید.
کف یک ظرف مناسب فر به ابعاد 22 در 33 سانتیمتررا کمی چرب کنید واز ورقهای لازانیا یک ردیف بچینید وروی ورقه های لازانیا را کمی ازترکیب گوشت بریزید وروی سطح آن را از پنیر موتزارلابرش زده و روی سطح گوشت بچینید.نیمی ازمخلوط پنیر کممبرت را روی آن بپاشید ودوباره همینطور ادامه داده تا تمام ترکیب تمام شود ودر آخر پنیر پارمزان را روی لازانیا بپاشید وظرف را با کاغذ فویل پوشانده، به طوری که کاغذ به پنیر روی آن برخورد نکند.ظرف لازانیا را به مدت 25 دقیقه داخل فر داغ بگذارید تا پخته وآماده شود. سپس فویل را از روی آن برداشته و 25 دقیقهٔ دیگر آن را در فر گذاشته تا روی لازانیا طلایی شود.