آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

پای پنیر و تخم مرغ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:٤٩ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ٢٤ اسفند ۱۳٩۱
 



موادلازم : برای ۶ نفر
500 گرم پنیرگودا رنده شده
۱۰۰ گرم پنیر موزارلا 
۱۰۰ گرم کالباس خردشده 
۱/۲ پیمانه کره خرد شده
۱/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
۱/۴ پیمانه شکر
۱/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 
۱/4 قاشق چایخوری نمک
   ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه ساتوری‌شده 
   ۳ عدد تخم مرغ درشت 
   ۱ عدد تخم‌مرغ زده‌شده برای براق کردن 
   ۲ عدد تخم مرغ زده شده
   ۲ پیمانه آرد
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد ویا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
طرز تهیه:
در یک ظرف مناسب، آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را می‌ریزیم و آنها را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس کرۀ خرد‌شده را به آنها می‌افزاییم و با همزن برقی می‌زنیم تا مخلوط شوند. سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه و با درجه معمولی همزن 1 دقیقه زده تا خمیر مناسبی بدست آید. سپس روی یک سطح مناسب کمی آرد بپاشید وخمیر را 3 تا 5 دقیقه ورز دهید.
تهیه مواد داخل غذا: 
در یک کاسۀ بزرگ، پنیرگودا، تخم‌مرغ‌ها، پنیر پارمژان، پنیر موزارلا، کالباس، جعفری و نمک و فلفل را بریزید وباهم ترکیب کنید.
خمیر را به دو قسمت نا مساوی تقسیم کنید.خمیربزرگتر را با وردنه بازکرده و آن را داخل ظرف پای پهن کنید و دور آن را مرتب کرده و مقداری از دور خمیر را بگذارید اضافه دور ظرف باشد که در آخر بتوان آن را با لایۀ روی غذا بهم وصل نمود. مواد داخل غذا را روی آخمیر بریزید وکنار بگذارید.
بخش کوچکتر خمیر را به صورت مربع ۲۲ × ۲۲ سانتیمتری باز کنید و آن را به صورت نوارهای یک و نیم سانتیمتری ببرید. نوارها را به صورت حصیری بپیچید (مانند شکل) و آن را روی کیک قرار دهیدو لایه‌های زیر و روی خمیری را کاملاً بهم وصل کنید به طوری که هیچ سوراخی در اطراف آن باقی نماند. تخم‌مرغ زده‌شده را با قلم مو، روی آن را پوشش زده تا روی پای براق شود. سپس به مدت 40 الی 45 دقیقه داخل فر داغ قرار دهید تا مواد کاملاً بپزد. قبل از سرو کردن گذاشته تا کاملاً خنک شود.

http://www.parsegard.com/node/2483