آشپزی مدرن

آشپزی

شکلات داغ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:٤٩ ‎ق.ظ روز پنجشنبه ٢٤ اسفند ۱۳٩۱
 


مواد لازم: برای ۴ نفر
۳۰۰ گرم گرم شکلات ساده یا شیری
۴ پیمانه شیر
1 عدد چوب دارچین 
خامه زده شده برای تزیین
شکلات رنده شده برای تزیین
طرز تهیه:
شیر را داخل یک شیر جوش متوسط می ریزیم و آن را روی حرارت متوسط می گذاریم. دارچین را به آن اضافه می کنیم. 10 دقیقه آن را روی حرارت می گذاریم تا شیر کاملاً طعم و بو بگیرد.شیررا ازروی حرارت بر می داریم و آن را صاف می کنیم. سپس دوباره شیر را داخل شیر جوش ریخته و روی حرارت می گذاریم. شکلات را داخل آن می گذاریم و مرتباً با همزن دستی آن را مخلوط می کنیم تا شکلات کاملاً ذوب گردد. سپس آن را داخل فنجان ها بریزید و در صورت تمایل با خامه و شکلات رنده شده تزیین کنید.
سپس روی فنجان های شکلات داغ را با خامه و رندۀ شکلات تزیین کنید. با این مقدار مواد می توانید 4 لیوان شکلات داغ را در مدت 25 تا 30 دقیقه تهیه کنید.
http://www.parsegard.com/foodnutrition