آشپزی مدرن

آشپزی

نان هندی با میوه های ​​خشک
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٥:٠۸ ‎ب.ظ روز شنبه ٢٦ اسفند ۱۳٩۱
 


مواد لازم : برای عدد 4
2 فنجان آرد هدف
1 قاشق چایخوری مخمر
2 قاشق غذاخوری ماست
2 قاشق غذا خوری روغن
2 قاشق چایخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
4 قاشق غذاخوری مخلوط میوه های خشک ریز شده بدلخواه
1/2 فنجان به همراه 1 قاشق غذا خوری آب گرم
طرز تهیه:
 آرد، مخمر،شکرونمک را باهم در ظرفی ترکیب کنید.کم کم آب را با روغن وماست به خمیراضافه وهم زده تاخمیری صاف و یکدست شود.می توانیدازمیکسرهم استفاده کنید.به مدت ۱۰ دقیقه خمیررا ورز داده ودرظرفی چرب شده به مدت 1.5-2 ساعت قرارداده تا حجم خمیر دوبرابر شود. سپس خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید.خمیرها را با ورنه پهن کرده وازمیوه های خشک ریزشده ۱ قاشق غذاخوری در وسط خمیر بریزید وخمیر را بصورت یک توپ گرد درآوردید وبعد دوباره با وردنه پهن کنید تابه چدنی را روی حرارت متوسط قرار داده تا داغ شود .سپس خمیرهای آماده شده را در تابه قرا داده تا پخته ودوطرف نان لکه های قهوه ای دیده شود .سپس با سس دلخواه سرو کنید.