آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

کوکی ها ی کوچک تزیینی مارمالادی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٥:٥٠ ‎ب.ظ روز شنبه ٢٦ اسفند ۱۳٩۱
 


موادلازم: برای 50 کوکی ها

125 گرم کره نرم شده
190 گرم آرد هدف
2 قاشق غذاخوری آرد ذرت
1 قاشق غذا خوری آب یخ
1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1/4-1/2 پیمانه مارمالاد دلخواه
فررا با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد ویا ۳۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید.در سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید.
طرز تهیه:
کره و عصاره وانیل را زده تا کرکی وخامه ای شود.کم کم آرد، آرد ذرت و آب یخ را به مخلوط اضافه کرده تا ترکیب وخمیری  نرم را تشکیل شود.خمیر را به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال قرار داده ، سپس خمیر را پهن کرده وبا قالبهای دلخواه ویا بشکل پا قالب زده و در سینی با فاصله بچینید.یا به شکل توپهای کوچک خمیر را گرد کرده وکمی وسط خمیر را گود کنید و از مارمالاد وسط گودی خمیر بریزیدو در فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دده تا کوکی ها پخته شود.