آشپزی مدرن

آشپزی

دسر لیمو
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:٢٢ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱٧ دی ۱۳٩۱
 



مواد لازم:
۲۰۰ گرم بیسکویت کوچک شکلاتی یا قهوه ای
۳۷۵ میلی لیتر شیر
  ۵۰ گرم پودر قند
  ۴۰ میلی لیتر آب لیمو
   ۳۵ گرم آرد ذرت
   ۴۰ گرم کره
     ۱ قاشق چایخوری رنده پوست لیموترش
     ۲ قاشق پودر نارگیل
        کمی رنگ زرد(اختیاری)
طرز تهیه:
   شیر، شکر، آرد ذرت،رنده پوست لیمو راباهم در ظرفی بریزید ومخلوط کنید. سپس روی حرارت قرار داده تا کمی غلیظ شود. سپس آبلیمووکره را به ترکیب اضافه کنید وهم بزنید.از روی حرارت برداشته ومقداری از بیسکویت های کوچک را توی ترکیب بریزید ودر ظرفهای مخصوص سرو را از مخلوط پر کرده وبه مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.