آشپزی مدرن

آشپزی

ژله میوه مخلوط شده
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٦:٢۸ ‎ب.ظ روز شنبه ٢٦ اسفند ۱۳٩۱
 


مواد لازم :
200 گرم ژلاتین
400 گرم خامه
 0.5 فنجان گلابی
 0.5 فنجان سیب
 0.5 فنجان هلو
 0.5 فنجان آناناس کنسرو شیرین
 0.5 قاشق مرباخوری وانیل
    5 قاشق سوپخوری خاک قند
    3 بسته ژله
 طرز تهیه :
برای تهیه این ژله به دو قالب کوچک و بزرگی که داخل هم بیفتد و اطراف قالب کوچکتر 2 تا 3 سانتی متر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتیاج داریم . ژله را در 3 پیمانه آب جوش حل می کنیم و 3 پیمانه آب سرد به آن مخلوط کرده و مایه را در قالب بزرگتر می ریزیم قالب کوچکتر را در داخل ان قرار می دهیم و داخل قالب کوچک تر را با وزنه یا یخ پر می کنیم بنحوی که قالب بهیچوجه بالا نایستد و قالب را در یخچال می گذاریم تا ژله کاملا بسته شود بعد ژلاتین را در کمی آب جوش حل می کنیم و با خامه و خاکه قند مخلوط می نمائیم و میوه های آماده شده را در آن می ریزیم وقتی ژله کاملا بسته شد از یخچال خارج می کنیم وزنه ها را از داخل قالب بیرون می اوریم و قالب کوچکتر را با آب نیم گرم پر می کنیم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج می نمائیم با این عمل قالب ژله ای داریم که میان آن خالی است و مخلوط خامه و خاک قند و ژلاتین و میوه های خرد شده را داخل آن می ریزیم و پر می کنیم دوباره در یخچال می گذاریم تا خامه نیز کاملا بسته شود بعد قالب را یک لحظه در آب نیم گرم قرار می دهیم و طرف مناسبی را روی دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برمی گردانیم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زینت می دهیم
منبع :
منبع : آکا ایرانhttp://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/5772.html