آشپزی مدرن

آشپزی

کرم هلو با ژله هلویی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٧:٥٠ ‎ب.ظ روز شنبه ٢٦ اسفند ۱۳٩۱
 



مواد لازم :
2 بسته ویا ۸۴ گرم ژله ویا با طعم هلو
۳-۱/2 فنجان آب جوش
۱-۱/4 فنجان آب سرد
1 قوطی ویا ۴۰۰ گرم شیر تغلیظ شده شیرین یا خامه
۳۹۰ گرم هلوبرش خورده
 2 پاکت پودر ژلاتین
3/۴ فنجان آب کمپوت هلو
طرز تهیه :
هلوهای برش خورده را به ترتیب در پایین قالب بچینید. در یک کاسه متوسط،2 فنجان آب جوش را بریزید ودو بسته ژله را توی آبجوش ریخته وبه مدت ۲ دقیقه هم بزنید.تا حل شود. سپس 3/۴ فنجان آب سرد و ۳/4 پیمانه آب کمپوت هلوراهم به مایع ژله اضافه وهم بزنید.توی قالب  روی برشهای هلو بریزید ودریخچال قراردادهتا بسته شود.
در یک کاسه متوسط، 2 بسته ازپودر ژلاتین را با فنجان 1/2 آب سرد ترکیب کرده وهم زده تا ژلاتین درآب حل شود.۱/2-1 فنجان آب جوش را هم به مایع اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه تا زمانی که ژلاتین به طور کامل حل شود.هم بزنید .شیرتغلیظ شده شیرین و شربت هلوراهم توی ژلاتین ریخته وخوب هم بزنید. تا مخلوط صاف شود. سپس توی قالب بریزید ودر یخچال به مدت ۱ شب قرار دهید.گذاشته تر مخلوط خنک شود.
نکته :
ابتدا قالب مناسب را انتخاب کنید.استفاده ازیک فلز سنتی تزئینی و یا قالب های پلاستیکی است.