آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

استیک همبرگر ژاپنی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:٢۳ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۸ فروردین ۱۳٩٢
 


مواد لازم: برای ۴ نفر

386 گرم گوشت گاووگوشت گوسفند چرخ شده
 ۱/2 یک عدد پیازبزرگ یا  192 گرم
 1/3 فنجان پودر سوخاری
 1/2 قاشق چایخوری جوزبویا رنده شده
 1/4 فنجان سرکه قرمز اختیاری
    1 عدد تخم مرغ
    1 قاشق چایخوری نمک
    2 قاشق غذاخوری شیر
      کمی فلفل سیاه وسفید
موادلازم : برای چاشنی
1 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری سرکه قرمز
3 قاشق غذاخوری آب
3 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
3 قاشق غذاخوری سس تند
طرز تهیه:
پیازرا کاملا نگینی خرد کنید. بعد با کمی روغن در تابه تفت داده تا سبک شود. نمک و فلفل را روی پیازپاشیده وکمی هم بزنید.از روی حرارت و برداشته وبگذارید تا سرد شود.گوشتهای چرخ شده را با تخم مرغ و شیر و پودر سوخاری با پیاز و جوزهندی ، سرکه را توی ظرفی کاملا با هم ترکیب کرده و مخلوط کنید.وقتیکه کاملا مخلوط ودارای چسبندگی شد.ترکیب را به ۴ قسمت تقسیم کنید و بعد دردست به شکل بیضی فرم دهید. سپس در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرارداده وبعد درتابه روغن بریزید و روی حرارت قرار داده تا داغ شود. برگرهای آماده شده را توی روغن قرارداده وگذاشته تا دو طرف آن سرخ و پخته شود. سپس تمام مواد چاشنی را توی تابه بریزید و روی حرارت قرارداده تا سس کمی بجوشد وغلیظ شود. سپس برگر را با سبزیجات آب پز شده و سس تزیین وسرو کنید.