آشپزی مدرن

آشپزی

سینه سوخاری مرغ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٥:۱٩ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۸ فروردین ۱۳٩٢
 


مواد لازم:برای ۳-4 نفر

3 قسمت سینه مرغ
2 قاشق غذاخوری آبلیمو
2 عدد تخم مرغ
   نمک وفلفل سیاه و سفید
   آرد و پودر سوخاری به میزان لازم
   روغن برای سرخ کردن عمیق
    سس دلخواه
طرز تهیه:
آبلیمو ونمک را با فلفلها توی ظرفی بریزیدوسینه مرغ را بطور اریب برش زده و برشهای مرغ را توی ظرف قرار داده و هم بزنید.به مدت ۱۵ دقیقه کنار گذاشته تا مرغ مزه دار شود. سپس توی تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار داده تا روغن داغ شود.تکه های مزه دار شده مرغ را در آرد و بعد در تخم مرغ و در آخرتوی پودر سوخاری زده و در روغن بگذارید تا سرخ و طلایی شود.سپس روی توری گذاشته وروغن اضافی آن را بگیرید.با سبزیجات و سس دلخواه تزیین و سرو کنید.