آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

خوراک گوشت گاو
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:۳٠ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ٢۱ فروردین ۱۳٩٢
 



مواد لازم : برای ۶ نفر
   ۱۳۶۸ گرم گوشت گاومکعبی خرد شده
     ۲۸۰ گرم هویج مکعبی خرد شده
     ۶۰۰ گرم سیب زمینی مکعبی خرد شده
     ۴۵۶ گرم قارچ مکعبی خرد شده
       ۹۰ گرم کره
         3 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
         ۲ عدد پیاز بزرگ، خرد شده
         ¼ فنجان رب گوجه فرنگی
          ۵ فنجان استاک گوشت یا بیشتر
          ۱ قاشق غذا خوری شکرقهوه ای تیره
          ۳ قاشق غذاخوری خردل
          ۳ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
          ۳ قاشق غذا خوری سرکه ویا آبلیمو
             کمی فلفل سیاه وسفید وکمی نمک
طرز تهیه:
    گوشت را در یک کاسه بزرگ با نمک و فلفل و 4 قاشق غذاخوری کره ذوب درظرفی چدنی بریزید و روی حرارت تفت داده تا سرخ شود.آرد را روی گوشت بپاشید وکاملا تفت دهید،تا سرخ شود. 2 قاشق غذاخوری کره را درظرفی بریزیدوپیازرا درآن تفت داده تا سبک و سرخ شود. رب گوجه فرنگی و سرکه یا آبلیمو را مخلوط کنید و روی پیاز بریزید ویک تفت داده تا کمی رب سرخ شود. سپس استاک گوشت وشکررا به پیازاضافه کرده وبعد تمام ترکیب پیاز را روی گوشت بریزید و روی حرارت قرار داده تا بجوش بیایدو 1/5 ساعت گذاشته تا با حرارت ملایم گوشت بپزد. سیب زمینی وهویج را هم اضافه کنید تا با گوشت پخته شود. ۲۵ دقیقه قبل از برداشتن خوراک قارچ را با خردل و نمک و جعفری خرد شده و فلفل اضافه وبگذارید.خوراک جا بیافتد.
نکته : برای اینکه گوشت گاو زود پخته شود .میتوانید از شب قبل گوشت را با کمی سویا سس وآب پیاز مخلوط کرده تا گوشت مزه دار وترد وزود پخته شود.