آشپزی مدرن

آشپزی

ماهی کباب با طعم سیروچغندر
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:۳٢ ‎ب.ظ روز شنبه ٢٤ فروردین ۱۳٩٢
 


مواد لازم :
۲۲۴ گرم فیله ماهی قزل آلا دلخواه
1/4 فنجان کره ذوب شده برای سیر
1/2 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمزبرای برگ چغندراختیاری
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری سیرریزخرد شده 
1/8 قاشق چای خوری پودرفلفل قرمزبرای سیر
1/4 قاشق چای خوری جوزبویا آسیاب شده
1/4 قاشق چای خوری پودرفلفل سیاه
2 قاشق غذا خوری کره برای چغندر
8 فنجان برگ چغندردرشت خرد شده 
درجه حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت ویا ۱۴۸ درجه سانتیگراد روشن کنید.یک سینی به سایز  15x10x1  اینچ فویل کف سینی را پهن کنید.
طرز تهیه:
1/4 فنجان کره ذوب شده را با پودرفلفل قرمز، نمک، سیررا درکاسه ای ترکیب کنید.سپس با نیمی ازاین ترکیب روی فیله های ماهی را مزه دار کنید و توی سینی بچینید.به مدت 20-24 دقیقه درفرقرار دهید. 2 قاشق غذا خوری کره ذوب شده توی ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید. برگ چغندر،جوزو فلفل سیاه و قرمز را توی ظرف بریزیدو به مدت ۵ تا۶ دقیقه تفت داده تا آب چغندر کشیده شود.این ترکیب را توی ظرفی بریزید و برشهایی از ماهی را روی آن قرارداده وباقی سیر فلفلی را روی ماهی ها بریزید و سروکنید
کره: کالری 640، چربی 43g، کلسترول 165mg، 3450mg سدیم، 30G و کربوهیدرات، 15G فیبر در رژیم غذایی، پروتئین 39g.