آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

آشپزی مدرن کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.


مواد لازم:
3/4 فنجان آردهمه منظوره
1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
1/2 قاشق چای خوری پودردارچین 
1/2 قاشق چای خوری پودرمیخک
1/4 قاشق چای خوری نمک
2/3 فنجان پوره کدو حلوایی 
3 عدد تخم مرغ 
1 فنجان شکر
1 فنجان گردو ریزخرد شده، در صورت دلخواه
موادلازم : توی رولت
۲۲۴ گرم پنیر خامه ای به دمای اتاق رسیده
1 فنجان پودرشکر سفید
6 قاشق غذاخوری کره به دمای اتاق رسیده
1 قاشق چای خوری وانیل
پودر شکر، در صورت دلخواه
فررا با حرارت 375 درجه فارنهایت. سینی به سایز 15x10x1 اینچ کف سینی را کاغذ پوستی پهن کنید وروی آن را کمی آرد بپاشید وروی یک حوله تمیز آشپزخونه کمی شکر بپاشید.
طرز تهیه:
آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین،دارچین،پودرمیخک و نمک را با هم ترکیب و الک کنید،کناربگذارید. تخم مرغ و شکر را درکاسه با همزن زده تا مخلوط شود.پوره کدو را هم اضافه و هم بزنیدتا مخلوط شود.بعد ترکیب آرد را اضافه کنید و هم زده تا صاف و یکدست شود.خمیررا توی سینی بریزید و سطح آنرا صاف کنید.سپس گردوی ریزو یا پودر شده را هم روی خمیر بپاشید و در فربه مدت 13 تا 15 دقیقه قراردهید.تا پخته شود .سپس از فر خارج کرده و روی حوله قراردهید وبا حوله رول کنید.
پنیرخامه ای،1 فنجان پودرشکر،کره نرم شده و وانیل را درکاسه ای کوچک بریزیدو هم بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس کیک سرد شده لای حوله را بازکنیدو حوله را کنار گذاشته وتمام سطح رولت را با ترکیب پنیر خامه ای بپوشانیدو دوباره کیک را رول کرده و در یخچال به مدت ۱ ساعت قرار دهید. سپس با پودر شکر سطح رولت را تزیین کنید.


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


تاريخ : یکشنبه ٢٥ فروردین ۱۳٩٢ | ٢:۳۳ ‎ب.ظ | نویسنده : شیرین میرکرمی | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By Slide Skin:.