آشپزی مدرن

آشپزی

کباب ماهی قزل آلا با طعم پرتقال وریحان
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:۳٧ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢٥ فروردین ۱۳٩٢
 


موادلازم:
۳ تکه و یا ۳۵۰ گرم فیله ماهی قزل آلا یا بدلخواه
6 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
2 قاشق غذاخوری آب پرتقال
1 قاشق غذا خوری ریحان ریز خرد شده 
1 قاشق غذا خوری پوست پرتقال تازه رنده شده
1 قاشق غذا خوری فلفل سبزریز خرد شده
6 قاشق غذاخوری بادام پرک تست، در صورت دلخواه
برگ ریحان، در صورت دلخواه برای تزیین
فررابا حرارت 150 درجه فارنهایت ویا۶۵/۵ درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه:
کره، آب پرتقال، برگ ریحان و رنده پوست پرتقال را در کاسه ای کوچک بریزید وباهم مخلوط کنید.3 قاشق غذاخوری کره را هم توی مخلوط ریخته و هم بزنید. سپس تمام سطح ماهی را با باقی مانده کره چرب کنید. ماهی را روی توری و یا در ظرفی در فر روی پنجره وسط قرار داده به مدت 10-12 دقیقه یا تا زمانی که روی ماهی کمی برشته شود.سپس از ترکیب آب پرتقال روی تمام سطح ماهی بپاشید. وقتیکه سطح ماهی طلایی و پخته شد.آن را با سبزیجات آبپزشده تزیین و سرو کنید.