آشپزی مدرن

آشپزی

سالاد سیب زمینی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٤۳ ‎ق.ظ روز یکشنبه ٢٥ فروردین ۱۳٩٢
 



موادلازم:

684 گرم سیب زمینی پخته ومکعبی برش خرده
 ۱/3 فنجان سس مایونز
 ۱/۳ فنجان خامه
 ۱/2 قاشق چای خوری سیرریزخرد شده
 ۱/2 قاشق چای خوری شوید خرد شده
 ۱/4 قاشق چای خوری نمک
 ۱/۴ قاشق چای خوری پودرفلفل
    1 قاشق غذا خوری سرکه
    2 قاشق غذاخوری ساقه پیازچه خرد شده
    2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
    1 قاشق غذا خوری خردل دیژون
    4 فنجان آب
    1 قاشق چای خوری نمک
    4 برش بیکن ویا ژامبون یا کمی گوشت آب پزوخرد شده
      شوید تازه یا جعفری،خردشده دلخواه
طرز تهیه:
آب را با 2 قاشق چای خوری نمک در ظرفی بریزید و روی حرارت قرارداده تا بجوش بیاید. سپس سیب زمینی را توی آب قرار داده تا پخته شود. پس از پخته شدن با آب سرد شسته و پوست گرفته آن را مکعبی خرد کنید. سپس تمام مواد را باهم در ظرفی ترکیب کرده و سس مایونزرا با خامه ،پودرفلفل ، سرکه و خردل را باهم ترکیب کرده تا صاف شود. سپس به سالاد اضافه و مخلوط کنید