آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

آشپزی مدرن کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.


مواد لازم:
250 گرم گوشت چرخ کرده
 1/8 قاشق چای خوری نمک
 ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه
 ۱/۲ فنجان ریحان و جعفری ریز خرد شده
    ۱ لیوان گوجه فرنگی خردشده
    ۲ قاشق غذا خوری روغن کانولاویا روغن زیتون
    4 تا 6 عدد ​​بادمجان
    1 عدد پیازکوچک ریز خرد شده
    2  حبه سیرریزخرد شده
    ۱ فنجان برنج پخته شده
    ۱ عدد آبلیمو ترش
    ۱ لیوان آب
طرز تهیه:
پیازرا با روغن درتابه بریزید و روی حرارت تفت داده تا کمی سبک و طلایی شود. سپس گوشت را اضافه کرده وترکیب کنید تا سرخ شود. نمک و فلفل سیاه، گوجه‌فرنگی‌های خردشده وریحان،جعفری،سیر را اضافه کنید. بادمجانها رو ازطول به دو قسمت تقسیم کنیدو با یک قاشق کمی از گوشت توی بادمجان را تخلیه کنید.برنج را هم توی مخلوط گوشت بریزید و خوب مخلوط کنید.توی شکم بادمجانها را با این مخلوط پرکنیدو درظرفی قرارداده،آب و آبلیمورا کنار بادمجان بریزید و روی حرارت به مدت ۴۰تا۵۰ دقیقه قرار داده تا پخته شودویا درفربا حرارت۳۵۰ درجه به مدت ۲۵دقیقه و یا تا زمانیکه پخته شود،قرار دهید.

نکته:آب را در زمانی استفاده کنیدکه برروی حرارت مستقیم قرار دادید و درفر احتیاجی به آب ندارد.


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


تاريخ : یکشنبه ٢٥ فروردین ۱۳٩٢ | ۱٢:٤۱ ‎ب.ظ | نویسنده : شیرین میرکرمی | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By Slide Skin:.