COOKING

آشپزی

برگر با سس رازیانه
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:٠٤ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢٥ فروردین ۱۳٩٢
 


موادلازم:برای سس
  ۱/۲ قاشق چای خوری سیر تازه خرد
  ۱/4 قاشق چای خوری نمک
  ۱/8 قاشق چای خوری پودرفلفل سیاه وسفید
     ۲  فنجان ماست ساده
     1 لامپ رازیانه کوچک، خرد شده
     ۱ خیار کوچک، پوست کنده خرد شده
     2 قاشق چای خوری آب لیمو تازه
  موادلازم: برای همبرگر
۴۱۵ گرم گوشت گوسفند چرخ شده
۲۲۴ گرم پنیرفتا رنده شده
۱-۱/۲ قاشق چایخوری نمک
   ۱/4 فنجان گوجه فرنگی خشک شده درروغن زیتون و گیاهان خرد شده
   ۱/2 فنجان به اضافه 2 قاشق غذاخوری جو
   ۱/۴ قاشق چای خوری پودرفلفل سیاه وسفید
      2 قاشق غذا خوری روغن
      2 قاشق غذاخوری پیازقرمز خرد کرده
      ۱ قاشق غذا خوری پودرزیره سبز
      ۱ قاشق چایخوری سیر چرخ شده
      6 عدد نا کوچک همبرگر
      3 فنجان کاهو خرد شده
      6 برش گوجه فرنگی رسیده
         روغن زیتون برای چرب کردن سطح سینی
طرز تهیه:
    ترکیب مواد تشکیل دهنده سس را باهم در ظرفی مخلوط کنید.
فر را با حرارت متوسط روشن کنید ویا برگر هارو روی آتش زغال روی توری قرار داده کباب وآماده کنید.
    گوجه فرنگی، جو، پیاز، زیره، سیر، نمک و فلفل را درمیگسر بریزید و خوب مخلوط و خمیر شود. سپس ترکیب را در ظرفی با پنیر فتا وگوشت چرخ شده کاملا مخلوط کنید. سپس ترکیب را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید وآنرا گرد و منظم کرده ودر سینی با روغن چرب شده قراردهید.دو طرف برگر هررو با روغن زیتون کمی چرب کنید ودر فر به مدت ۴ دقیقه برای هر طرف برگرها تا پخته وطلایی شود.سپس توی نان را با کاهو وگوجه فرنگی و حلقه پیاز ویک قسمت برگرودر آخر از سس برای کامل شدن برگر استفاده کنید.

گوجه فرنگی هارا میتانید حلقه کنید وبا سبزیجات معط وروغن زیتون آغشته کرده وبعد با حرارت فر ویا بطور طبیعی خشک کنید. بسیار معطر وخوش طعم میشود.