آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

مرغ با قارچ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٤:۱۳ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢٥ فروردین ۱۳٩٢
 



موادلازم : برای ۴ نفر
680 گرم قارچ ورقه شده
 ۱/4 فنجان روغن
 ۱/4 فنجان رب گوجه فرنگی
 ۱/2 فنجان جعفری ساطوری ویا چرخ شده
    1 قاشق غذاخوری کره
    1 قاشق غذاخوری آرد
    4 تکه مرغ بدون پوست
    1 عدد پیازریز خرد شده
    4 حبه سیربزرگ ریزخرد کرده
    1 قاشق چایخوری خشک ریحان
    1 فنجان سوپ مرغ
    ۱ فنجان گوجه فرنگی خشک شده در روغن زیتون
طرز تهیه :
توی ظرفی روغن بریزید وروی حرارت قرار داده ،تا گرم شود. سپس تکه های مرغ را در روغن قرار دهد تا سرخ و طلایی شود. کمی نمک و فلفل روی مرغ بپاشد.در روغن باقی مانده،پیاز،سیر و ریحان را بریزیدو روی حرارت تفت داده تا نرم شود. قارچ، گوجه فرنگی و نمک و فلفل را روی پیاز بریزیدوتفت داده تا آب قارچ کشیده وکمی سرخ شود.سوپ مرغ ،رب گوجه فرنگی را روی قارچ بریزید و تکه های مرغ را اضافه کنیدو روی حرارت گذاشته به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه تا مرغ پخته شود. سپس آرد را با کره در ظرفی بریزید و روی حرارت تفت داده تا بوی خامی آرد گرفته وکمی سرخ شود.بعددر کمی آب حل کرده وبه مرغ اضافه کنید.تا سس مرغ غلیظ وپخته شود.در آخر با ریحان وجعفری خرد شده تزیین وسرو کنید.