آشپزی مدرن

آشپزی

کیک پنیر شکلاتی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:۱۸ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢٦ فروردین ۱۳٩٢
 


موادلازم:برای پوسته کیک
1-1/3 فنجان ویا 22 عدد بیسکویت خرد شده
    57 گرم کره ذوب شده
    ۵۵ گرم شکر

موادلازم : برای روی پوسته
۲۲۴ گرم پنیر خامه ای به دمای اتاق رسیده
 ۳/۴ فنجان شیر شکلات تافی
 55 گرم شکر
 ۲۸ گرم شکلات نیمه شیرین ذوب شده
   2 عدد تخم مرغ طبیعی
   1 قاشق چای خوری وانیل

موادلازم : برای تزیین روی کیک
3/4 فنجان شکلات نیمه شیرین رنده شده
1/2 فنجان خامه زده شده
1/4 فنجان شیر شکلات تافی بیت
فررا با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت ویا ۱۶۵ درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه:
بیسکویت پودرشده را با کره و شکر کاملا ترکیب کنید و در کف قالب ۲۲ سانتی پهن کرده و روی آن را صاف و فشرده کنیدودرفربه مدت ۴ دقیقه قرار دهید.
پنیر خامه و شکررا در کاسه ای بریزید و با هم زده تا یکدست شود.شکلات ذوب شده،تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کرده وکاملا با هم ترکیب کنید.در آخر شیر شکلات را هم به مایه اضافه و هم بزنید. وقتیکه ترکیب کاملا مخلوط و صاف شد. روی پوسته آماده شده در فر بریزید و به مدت 50-55 دقیقه در قراردهید.بعد از آماده شدن کیک را از فر خارج کرده وگذاشته تا سرد شود . از توی قالب بیرون بیاورید.
در همین حال، تراشه های شکلات را در کاسه ای کوچک با خامه بریزید و به مدت ۳-۲ دقیقه روی حرارت بخارآبجوش قرارداده و هم بزنید.تا شکلات ذوب و با خامه ترکیب وبه مدت ۵ دقیقه زده تاصاف شود. ترکیب را یک ساعت کنار گذاشته تا کاملا سرد شود. سپس شیرشکلات را هم اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب یکدست شودو بعد روی کیک پنیر بریزیدو روی آن را صاف کنیدو به مدت ۴ ساعت در یخچال قراردهیدو هنگام سرو روی آن را با سلیقه خود تزیین کنید.