آشپزی مدرن

آشپزی

ماهی با سس ریحان
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:٤٧ ‎ب.ظ روز جمعه ۳٠ فروردین ۱۳٩٢
 


موادلازم:برای ۲ نفر  
۱۶۸ گرم فیله ماهی
    1 عدد سیرخرد کرده
    6 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    1 قاشق چای خوری ریحان خشک
    1 قاشق چای خوری نمک
    1 قاشق چای خوری فلفل سیاه وسفید
    1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
    1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
طرز تهیه:
سیر، روغن زیتون، ریحان، نمک، فلفل، آب لیمو و جعفری را باهم درظرفی ترکیب کنید وبعددر ظرفی جدا ماهی را با نمک وکمی آبلیمو مخلوط کنید ویک ساعت در یخچال قرارداده تا مزه دارشود.سپس ماهی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر و یا در تابه دوطرف ماهی را سرخ و طلایی کنید.ماهی را در ظرفی با سس آماده شده با ریحان و سرو کنید.