آشپزی مدرن

آشپزی

ماهی کباب
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:۱٥ ‎ب.ظ روز جمعه ۳٠ فروردین ۱۳٩٢
 



مواد لازم:
۸۰۰ گرم ماهی فیله شده 
۱عدد پیاز
۳ قاشق غذاخوری ماست
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
زعفران آب کرده
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه :
پیاز را رنده کرده وآب پیازرا با بقیه مواد مخلوط وبه ماهی که از قبل قطعه قطعه شده اضافه کنید و یک شب دراین مواد بخوابانید.به سه روش می توانید این ماهی را آماده کنید.یا به سیخهای چوبی را مدتی در آب خیس کرده و ماهی را به سیخ بکشید و روی کباب پز کباب کنیدو یا به سیخ بکشید و روی آتش مستیقیم به آرامی کباب کنید. مواظب باشید ماهی بخاطر ترد بودن را باید به آرامی جابجا کنید تا نریزیدو یا با همان سیخهای چوبی در روغن روی حرارت مستقیم سرخ و طلایی کنید.ماهی کباب شده را با پلو سرو کنید.