COOKING

آشپزی

جوجه کباب
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:٢٥ ‎ب.ظ روز جمعه ۳٠ فروردین ۱۳٩٢
 



موادلازم:
1140 گرم مرغ 
۱/2 فنجان آب لیمو 
1/8 قاشق چای خوری زعفران 
4 قاشق غذا خوری کره 
۱ عدد پیاز خلال شده 
2 قاشق چای خوری نمک 
طرز تهیه:
مرغ برش خورده را با پیاز وآبلیمو، نمک ، کمی زعفران آب کرده ترکیب کنید و۱شب در یخچال قرار داده تا کاملا مزه دار شود. سپس کره ذوب شده را با زعفران آب کرده ترکیب کنیدوکناربگذارید.تکه های مرغ را به سیخ بکشید و روی حرارت مستقیم آتش قرارداده و دو طرف آن را کباب کنید. درحین کباب کردن مرتب با یک برس مرتب از ترکیب کره ذوب شده دو طرف مرغ را پوشش دهید. سپس در کنار گوجه کبابی وپلو سرو کنید.