آشپزی مدرن

آشپزی

خورش آلو اسفناج
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:۳٦ ‎ب.ظ روز جمعه ۳٠ فروردین ۱۳٩٢
 


موادلازم:
۱/۵ کیلو گرم اسفناج خرد وسرخ شده
۵۰۰ گرم گوشت خورشی
۲۰۰ گرم آلو
   ۱ عدد پیاز متوسط رنده شده 
   2 قاشق غذاخوری آبلیمو 
     نمک و فلفل سیاه وزردچوبه
     روغن
طرزتهیه:
توی ظرفی کمی روغن بریزیدو روی حرارت قرار داده تا سرخ و طلایی شود. گوشت را هم به پیاز سرخ شده اضافه وبا پیاز تفت دهید.تا گوشت سرخ شود. زردچوبه و فلفل را روی گوشت بپاشید ویک تفت دهید.مقداری آب روی ترکیب بریزیدوگذاشته تا بجوش آمده،سپس حرارت را ملایم کنید .تا خورش آهسته پخته شود.در اواسط پخت آلو را با اسفناج پخته شده به خورش اضافه و نمک، آبلیمو را هم در20 دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید و اجازه دهید.خورش جا بیافتد.