آشپزی مدرن

آشپزی

ساندویچ مرغ آسیایی با سالاد کلم
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٢٦ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


موادلازم : برای سالاد کلم

1/2 فنجان کلم قرمز خلالی برش خرده
1/2 فنجان هویج،درشت رنده شده
۱/4 فنجان گشنیز تازه، درشت خرد شده
1-2 قاشق غذاخوری آبلیمو
2-3 قاشق غذاخوری سرکه برنج ویا سفید
    1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه، رنده شده
    1 قاشق غذاخوری سس سویا
    2 فنجان کلم سبز،خلالی برش خرده
    3 ساقه پیازچه خرد کرده
    ۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد
       دانه کنجد سیاه وسفید یا تست شده(اختیاری)
طرز تهیه : سالاد
هردوکلم، پیازچه،هویج و گشنیز را در یک کاسه ای بریزیدودر یک کاسه کوچک،زنجبیل رنده شده، سس سویا، آب لیمو و سرکه برنج ویا سفید و روغن کنجد،دانه کنجدخام ویا تست شده را با هم ترکیب کنیدو روی سالاد بریزید و مخلوط کنید.تا مزه دار شود.

موادلازم: برای 4 نفرمرغ سوخاری

۴۶۰ گرم سینه مرغ تقسیم به دوقسمت کرده
 1/2 قاشق چایخوری نمک دریا
    ۱ فنجان آرد
   2 عدد تخم مرغ، زده شده
   1 فنجان پودر نان سوخاری
   2 قاشق غذاخوری آبلیموویا سرکه
      فلفل سیاه تازه درشت خردشده
      روغن نباتی برای سرخ کردن
طرز تهیه :
سینه مرغ را از پهنا برش زده تا په و نازک شود. سپس در ظرفی با آبلیمو و یا سرکه ،نمک ،فلفل مخلوط وبه مدت ۱۵ دقیقه کنار گذاشته تا مزه دار شود. سپس آرد و پودر سوخاری وتخم مرغ زده شده رادر ظروف جداگانه بریزید.دو طرف سینه های مزه دار شده را درآردبزنید. سپس توی تخم مرغ زده شده بغلتانید و در آخر با پودر سوخاری پوشش دهید.روغن را در ظرفی گود بریزید و گذاشته تا داغ شود.تکه های مرغ را در روغن قرارداده وبه مدت ۵-۶ دقیقه در روغن خیلی داغ سرخ و طلایی کنید.
1/2 فنجان سس مایونز و سس فلفل در یک کاسه سس مایونز را با سس فلفل مخلوط کنید.
روی برش نان یک قطعه از مرغ سوخاری و بعد مقداری سالاد کلم وکمی از 1 فنجان خیار حلقه شده و در آخربا نم نم از سس مایونز ساندویچ را تزیین و کامل کنید.