آشپزی مدرن

آشپزی

سمبوسه گل کلم
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٠٥ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ٥ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


مواد لازم:
۱/۲ فنجان گل کلم آب پز و ریز خردشده
1/2 فنجان نخود فرنگی آب پز شده
1/2 قاشق چایخوری خوراک پرادویه 
   1  بسته خمیر پیراشکی ویا یوفکا
   2 قاشق غذاخوری کره 
   ۱ عدد پیازریز خرد شده 
   ۱ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل خرد شده
   1 حبه سیر خرد شده
   1 قاشق چایخوری نمک
   1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
   2 عدد سیب زمینی پخته وریز خرد شده
      روغن نباتی برای سرخ کردن
      کمی برگ گشنیزپوره شده برای تزیین
      آبلیمو
طرز تهیه:
روغن یا کره در تابه بریزید وروی حرارت قرار داده تا ذوب شود.سپس پیاز، زنجبیل و سیررا به مدت 5 دقیقه در تابه تفت داده تا سبک شود.پودر فلفل را هم اضافه کرده وبه مدت یک دقیقه،هم بزنیدو سپس سیب زمینی،گل کلم و نخود فرنگی را هم اضافه کرده وکمی باهم مخلوط وهم بزنید.گشنیز، آب لیمو،نمک راهم اضافه وهم بزنید. یک طرف هر خمیر راکمی از مخلوط بریزید و لبه های خمیر را با آب کمی مرطوب کرده و دولبه خمیر را به هم بچسبانید. روغن را در تابه بریزیدوگذاشته تا گرم شود.سمبوسه های آماده شده را توی روغن قرارداه تا سرخ و طلایی شود.سپس با سس های دلخواه سرو کنید. شما می توانید در برشهایی از نان لواش هم بریزید و بعد از پیچیدن در روغن سرخ کنید.