آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

لقمه مکزیکی با گوشت گاو
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:۱۳ ‎ب.ظ روز جمعه ٦ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


مواد لازم:

۲۳۰ گرم گوشت گاو قسمت راسته
۱/۵ قاشق غذا خوری روغن نباتی
3/4 فنجان سس سالسا
1/3 فنجان سس گوجه فرنگی
۱/5 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای بسته بندی شده
۱/۵ قاشق غذاخوری خردل دیژون
6 عدد نان ذرت
کاهو خرد شده،
گوجه فرنگی برش زده
طرز تهیه :
گوشت را نواری برش بزنید وبا آب پیاز وکمی سویا سس مزه دارکرده و چند ساعت گذاشته تا ترد شود. سپس در تابه چدنی کمی روغن بریزید و روی حرارت گذاشته وگوشت را توی تابه بریزیدو تفت دهید.هردو سس و شکررابا سس خردل اضافه کرده و خوب ترکیب کنید.سپس با کاهو وگوجه فرنگی در میان نانها بریزید و با سبزیجات و سس دلخواه تزیین و سرو کنید.