آشپزی مدرن

آشپزی

سالاد کلم
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:۱٩ ‎ب.ظ روز جمعه ٦ اردیبهشت ۱۳٩٢
 



موادلازم :

1/2 فنجان کلم سفید خلال شده
۱/4 فنجان سرکه برنج ویا سفید
1/4 فنجان روغن زیتون
1/2 فنجان پیاز قرمز خلال شده
۱/2 فنجان فلفل قرمز دلمه خلال شده
۱/2 فنجان فلفل سبز دلمه خلال شده
1/2 فنجان جوانه ماش
1/2 فنجان نخودسبز آب پز شده
۱/2 فنجان ساقه پیازچه خرد شده
1/2 فنجان کاهو برش خرده
1/2 فنجان هویج،درشت رنده شده
1-2 قاشق غذاخوری آبلیمو
   1 قاشق غذا خوری سیرخرد کرده
   2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
   1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه، رنده شده
   1 قاشق غذاخوری سس سویا
   1 قاشق غذاخوری روغن کنجد
      دانه بادام زمینی خردشده وکنجد سیاه وسفید یا تست شده(اختیاری)
طرز تهیه : سالاد
پیازچه،هویج وکاهو و جوانه ماش،هردو فلفل،پیاز،نخودسبز،کلم را در یک کاسه ای بریزید ودریک کاسه کوچک،زنجبیل رنده شده، سس سویا، آب لیمو و روغن زیتون،سرکه برنج ،سفیدو روغن کنجد،دانه کنجدخام و یاتست شده و بادام زمینی را با هم ترکیب کنیدو روی سالادبریزیدو مخلوط کنید.تا مزه دار شود.