آشپزی مدرن

آشپزی

ماهی تن وگل کلم
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:۱٥ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۳ فروردین ۱۳٩۱
 


مواد لازم :
 100 گرم پنیر رنده شده
 200 گرم قارچ خرد شده
      1 عدد پیازبزرگ خلال وسرخ شده
      1 قوطی ماهی تن خرد شده
      ١ عدد گل کلم متوسط
      4 عدد تخم مرغ
      4 قاشق غذاخوری روغن
         نمک، فلفل، آویشن یا جعفری
فر را با حرارت ١٨٠ درجه سانتیگراد و٣۵٠ درجه فارنهایت روشن کنید.
    طرز تهیه:
گل کلم را با مقداری آب ونمک بپزیید.
پیاز سرخ شده را در تابه بریزید وبا کمی روغن روی حرارت قرارداده قارچ را با مقدار کمی نمک با فلفل به قارچ اضافه کرده وتفت دهید تا آب اضافی قارچ کشیده شود. سپس کره را به همراه گل کلم در تابه روی حرارت گذاشته  کمی تفت داده، یک قسمت از مخلوط را با قارچ وتن ماهی وآویشن و پنیرترکیب کنید ودرته قالب مورد نظرتان ریزید. قسمت دوم را با تخم مرغ هم زده وروی ترکیب بریزید ودرفربه مدت ١۵-٢٠ دقیقه قرار دهید.