COOKING

آشپزی

کتلت ماهی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:۳۱ ‎ب.ظ روز جمعه ٦ اردیبهشت ۱۳٩٢
 



موادلازم :
420 گرم ماهی قزل آلا
۱/8 فنجان روغن کانولا
۱ عدد پیاز،ریزخرد شده
۱ عدد تخم مرغ زده شده
۸ عدد بیسکویت شورپودر شده
۱ ساقه کرفس ساطوری شده
۱ فنجان آرد ذرت
نمک و فلفل را به طعم و مزه
طرز تهیه:
ماهی را خام چرخ کرده ویا آب پزوساطوری کنید ویا از کنسرو روغن گرفته شده استفاه کنید.بستگی به سلیقه وذائقه شما دارد. ماهی، پیاز، تخم مرغ، پودر بیسکویت، نمک، فلفل،کرفس را باهم در ظرفی بریزید وخوب ترکیب کنید. سپس از ترکیب به اندازه دلخواه برداریدو در دست گرد کنید. سپس با آرد ذرت دوطرف کتلت را پوشش داده ودر روغن داغ شده قرارداده تا سرخ و طلایی شود. با سالاد وسس دلخواه تزیین و سرو کنید.