آشپزی مدرن

آشپزی

شکلات کاراملی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:٥۸ ‎ب.ظ روز شنبه ۱٤ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


موادلازم:

 232 گرم خامه زده شده
 200 گرم شکر
 170 گرم شکلات شیری خرد شده
 3/4 فنجان + 2 قاشق غذاخوری شربت ذرت
    2 قاشق چای خوری نمک
        نمک دریا برای تزیین شکلات دلخواه
       سینی به سایز  X 13 – 9 اینچ توی سینی رو با کاغذ پوستی بپوشانید.
طرز تهیه:
خامه، شکر، شربت ذرت و نمک را در یک قابلمه بزرگ بریزید وروی حرارت متوسط قرارداده وبا یک قاشق چوبی هم بزنید، تا شکرحل شود.حرارت شکر ذوب شده باید به 243 درجه فارنهایت برسد وبعد بلافاصله شکلات راهم اضافه وهم زده تا کاملا ذوب وبا ترکیب یکدست شود. سپس مایع شکلات رو توی سینی بریزید وبا کاردک روی آن را صاف کنید وبه مدت 1 ساعت کنر گذاشته تا شکلات بسته وسفت شود.بعد یک کارد رو با روغن کمی چرب کنیدوشکلات را به اندازه دلخواه برش زده وروی آن را در صورت تمایل نمک دریا بپاشید.