آشپزی مدرن

آشپزی

فسنجان گوشت
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٥٥ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٦ خرداد ۱۳٩٢
 


مواد لازم : برای ۵ نفر
350 گرم مغز گردو 
500 cc آب 
400 گرم گوشت چرخ شده 
۱/۵ پیمانه رب انار 
۱/۵ پیمانه رب انار 
۱/۲ چایخوری نمک 
۱/3 چایخوری فلفل 
۱/2 چایخوری زردچوبه 
۱ عدد متوسط پیاز 
۲ قاشق سوپخوری شکردر صورت نیاز
۲ قاشق غذاخوری روغن 
1 قاشق چایخوری زعفران 
۱عدد قرص مگی (عصاره گوشت) 
طرزتهیه:
ابتدا عصاره گوشت را با 2 لیوان آب ولرم حل کرده مغز گردو چرخ شده که کاملا" باید نرم شده باشد را در آن مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار داده بمدت 45 دقیقه تا روغن بیندازد سپس رب انار را افزوده و باز اجازه دهید بجوشد و روغن اضافه تر شود. در این فاصله گوشت چرخ شده را همراه با 1 عدد پیاز که از رنده ریز رد شده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دهید. در ماهیتابه 2 قاشق روغن ریخته از گوشت گلوله هایی به اندازه فندق درشت گرد کرده در روغن تفت دهید، زیاد نه. در نهایت کمی زعفران اضافه کرده و شعله را خاموش کنید. قل قلی ها را به سوس فسنجان افزوده و بمدت 20 دقیقه با حرارت ملایم باز بپزید. در این فاصله زعفران اضافه کنید. اگر مایل بودید فسنجان شما ملس باشد، کمی شکر اضافه نمائید. در این زمان خورشت فسنجان آماده مصرف می باشد.
منبع : نستله