آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

آشپزی مدرن کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.


مواد لازم: برای ۶ نفر
250 گرم گوشت مغزران چرخ شده
150 گرم سبزی کوفته ریزخرد شده (شامل تره، شبت، جعفری، گشنیز، ترخان و مرزه)
1/2 پیمانه برنج که آن را خیس شده 
50 گرم لپه که پخته شده باشد 
15 عدد آلو که آن را 1 ساعت خیس می کنیم
2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی 
2 عدد تخم مرغ 
۱ قاشق چایخوری زردچوبه 
۱ بسته عصاره مگی 
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 
2 قاشق غذاخوری پیازداغ 
۲ قاشق سوپخوری روغن
1 لیتر آب 
نمک، فلفل بمیزان دلخواه
طرزتهیه :
گوشت چرخ شده را همراه با نمک، فلفل و زردچوبه، تخم مرغ، آرد نخودچی خوب ورز دهید. سبزی، برنج و لپه پخته شده را با آن افزوده و خوب ورز دهید. سپس 2 قاشق روغن را همراه پیاز داغ و رب گوجه فرنگی 1 دقیقه تفت داده، آب و عصاره مگی را اضافه کنید تا جوش آید. از گوشت آماده شده یک گلوله به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته در وسط آن یک عدد آلو قرار داده و بصورت گرد در آورده، داخل آب و عصاره مگی که در حال جوش می باشد می اندازیم. حرارت ملایم باشد بهتر است ظرف وسیع باشد تا رویهم قرار نگیرند. حرارت را ملایم کرده تا کوفته بپزد و آبش کم شود. مدت پخت حدود یک ساعت و نیم می باشد


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


تاريخ : سه‌شنبه ٧ خرداد ۱۳٩٢ | ۱٢:٢٠ ‎ق.ظ | نویسنده : شیرین میرکرمی | نظرات ()
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By Slide Skin:.