COOKING

آشپزی

سالاد کلم بروکسل با قارچ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٢۳ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ٧ خرداد ۱۳٩٢
 



مواد لازم :برای 5 نفر
600 گرم کلم بروکسل 
300 گرم قارچ خرد شده 
25 گرم روغن زیتون 
2 حبه سیر رنده شده 
1 پیمانه ذرت شیرین 
1 پیمانه فلفل سبزوقرمز خرد شده خلال شده 
2 قاشق سوپ‌خوری آبلیموی تازه 
1 بسته عصاره مرغ 
طرزتهیه :
کلم بروکسل را پس از تمیز کردن بخارپز کنید. روغن زیتون را با آبلیمو و قارچ کمی تفت دهید و سیر و فلفل دلمه‌ای خلال شده را به آن اضافه کنید. پس از چند دقیقه حرارت دادن، اسرار خورشت را با آن مخلوط کنید و اجازه دهید تا آب آن جذب مواد شود. سپس ذرت شیرین و کلم بروکسل را به آن اضافه کنید. غذای آماده را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.
منبع نستله