آشپزی مدرن

آشپزی

کوکو اسفناج
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٢۳ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ٧ خرداد ۱۳٩٢
 


مواد لازم : برای ۵ نفر 
50 گرم کره یا روغن زیتون 
3 عدد تخم مرغ 
1 کیلوگرم اسفناج 
1 قاشق چای‌خوری شنبلیله خشک شده 
1 حبه سیر رنده شده
۱ بسته عصاره گوشت 
نمک و فلفل : در صورت نیاز
طرزتهیه :
اسفناج را پس از تمیز کردن به اندازه‌های بند انگشتی خرد و با سیر رنده شده، شنبلیله خشک، فلفل سیاه و اسرار خورشت مخلوط کنید و با 20 گرم کره بر روی حرارت تفت دهید. چون اسفناج آبدار است، اسرار خورشت بلافاصله با آن مخلوط شده و مزه‌دار می‌شود. آب مخلوط که کشیده شد، آن را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود. پس از خنک شدن مواد، تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید. در صورت نیاز کمی نمک به آن اضافه کنید. بقیه کره یا روغن زیتون را در تابه‌ی تفلونی داغ کنید و مایه کوکو را در آن بریزید و پس از صاف کردن سطح آن در فر قرار دهید تا زیر و روی آن برشته شود. کوکوی آماده را به قطعات مناسب برش دهید و در ظرف بچینید.
منبع : نستله