آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

دلمه گوجه فرنگی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٢۳ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ٧ خرداد ۱۳٩٢
 


مواد لازم: برای ۶ نفر
۱/2 پیمانه لپه‌ی پخته شده 
25 گرم روغن زیتون 
1 پیمانه مغزکرفس نگین شده 
2 عدد کدوی قلمی رنده شده 
1 بسته عصاره‌ی گوشت
6 عدد گوجه‌فرنگی بزرگ 
1 قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی 
1 حبه سیر رنده شده 
2 پیمانه برنج آب‌کش شده 
1 پیمانه سبزی دلمه (تره، شبت، پیازچه، نعناع، جعفری، گشنیز) 
طرز تهیه :
روغن زیتون را در تابه‌ای بریزید و سیر رنده شده، کدو، سبزی دلمه و مغز کرفس را به آن اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید. رب گوجه‌فرنگی و عصاره‌ی بره‌ی حل شده در آب داغ را به آن بیافزایید و اجازه دهید تا آب آن کشیده شود و لپه و برنج را به آن اضافه کنید. سر گوجه‌فرنگی‌ها را به آرامی بردارید و داخل آنها را با قاشق کوچکی خالی کنید به طوری که دیواره‌ی آن آسیب نبیند. ابتدا داخل گوجه‌فرنگی‌ها کمی نمک بپاشید و سپس آن‌ها را از مواد پر کنید و پس از گذاشتن سر هر یک، با خلال دندان محکم کنید. دلمه‌های آماده را در ظرف مناسبی که کف آن چرب شده بچینید و روی آن را فویل بکشید. ظرف را در طبقه‌ی وسط فر با حرارت 180 درجه به مدت 30 تا 45 دقیقه قرار دهید. پس از پخته شدن، دلمه‌ها را به آرامی در ظرف مورد نظر بچینید و خلال‌ دندان‌ها را بردارید و پس از تزیین کردن با چند برگ نعناع آن را سرو کنید.