آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

ماهی بخارپز شده با سبزیجات در فویل
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:٢۱ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۸ خرداد ۱۳٩٢
 


موادلازم : برای ۴ نفر
۶۰۰ گرم فیله ماهی قزل آلا
۲۰۰ گرم فلفل دلمه قرمز، نازک
۱۲۰ گرم هویج نواری برش خرده
۱/۴ فنجان آبلیمو
۴ برش زنجبیل
1 ساقه تره فرنگی نازک خلال شده 
3 ساقه پیازچه خرد کرده 
1 قاشق چایخوری روغن کنجد
2 قاشق غذاخوری سس فلفل شیرین
۱ قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی 
کمی برگ گشنیز تازه
طرز تهیه:
کاغذ فویل را بصورت ۳۰ سانیمتر مربع برش بزنید.سپس هویج ،فلفل،تره فرنگی ،پیازچه وتره فرنگی را روی فویل قرارداده وماهی را روی سبزیجات بگذارید.
روغن کنجد، آب لیمو،سس فلفل شیرین وسس ماهی تایلندی را باهم ترکیب کنیدوروی ماهی بریزید. لبه های فویل را جمع کرده ویا بشکل یک پاکت در آورید.۱۰تا۱۵ دقیقه بصورت بخارپز گذاشته تا پخته شود.هنگام بخار پز کردن مراقب باشید آب توی فویل نرود وماهی باید فقط با بخار آبجوش پخته شود.سپس با گشنیز تزیین ودرکنار پلو ویا ساده سرو کنید.